یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دوره آموزشی که در تاریخ 19 مهرماه 1402 از ساعت 10 و 30 دقیقه در سالن شورای ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه ارومیه ترتیب یافت، میزبان مدیران و روسای ادارات حوزه های مختلف این دانشگاه بود.

تدریس این دوره را که بخش نخست آن پیش از این ترتیب یافته بود، دکتر علی دنیوی دانشیار مهندسی سیستم دانشگاه ارومیه بر عهده داشت.

ایشان در این دوره به مباحثی با عنوان "سیستم ارزیابی و بهینه سازی عملکرد" با رویکرد ارتقای بهره وری پرداختند.

دکتر دنیوی در ابتدا به مراحل ارزیابی عملکرد اشاره و توضیحاتی در هر بخش از این مراحل را مطرح نمودند. همچنین ایشان به 5 روش ارزیابی اشاره و خاطرنشان نمودند که ارزیابی عملکرد با مدیریت عملکرد متفاوت است.

مدرس دوره به بیان وجوه تمایزات این دو حوزه پرداخته و تاکید نمودند: مدیران باکمک مدیریت عملکرد می توانند کارکنان را در مسیر اهداف تعیین شده هدایت کرده و مهارت‌هایشان را ارتقا دهند.

ایشان در ادامه به بیان موانع پیاده سازی این سیستم و نیز به بیان برخی الگوها در این مورد اشاره نمودند.

بخش پایان این دوره آموزشی 2 ساعته به مبحث ارزیابی عملکرد کارا اختصاص یافت و از نتایج ارزیابی عملکرد کارا به بهبود عملکرد فردی و سازمانی، بهبود و رشد حرفه ای کارکنان، بالا رفتن بهره وری و بهبود کیفیت کار، تشویق کارکنان به رفتار های مطلوب، افزایش رضایت مندی مشتریان و کارکنان، استاندارد سازی خدمات با رویکرد چابکی و بازبینی و وظایف ساختار سازمانی پرداخته شد.

فایل دومین دوره ارتقای بهره وری ویژه مدیران دانشگاه