شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

باعث خرسندی است که به اطلاع همکاران دانشگاه ارومیه برسانیم به همت معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی و با همکاری مدیریت امور اداری و گروه تحول اداری و بهره‌وری، کمیته فرعی ارتقاء رتبه یاوران علمی، با تدوین دستورالعمل جدید اجرایی ارتقاء از ابتدای سال‌جاری تشکیل و با رویکرد جدید نسبت به بررسی پرونده‌ها از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ اقدام نمود.

به نحوی که تا امروز تعداد ۵۰ پرونده بررسی و در هیأت اجرایی منابع‌انسانی دانشگاه تصویب و در احکام همکاران لحاظ شده است و هیچ پرونده‌ای در نوبت بررسی ارتقاء رتبه وجود ندارد.

در ضمن به اطلاع می‌رساند چنانچه زمان ارتقاء رتبه همکار یا همکارانی فرا رسیده و هنوز مدارکی ارائه نداده‌اند نسبت به ارائه مدارک به کارگزین‌های مربوطه اقدام نمایند.

شایان توضیح است که رویکرد بعدی این کمیته، مکاتبه با همکارانی خواهد بود که ۶ ماه به نوبت بررسی پرونده ارتقاء آنان باقی مانده‌است و این رویکرد در راستای ارج نهادن به خدمات انجام یافته از سوی یاوران محترم علمی در دانشگاه صورت می‌گیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به بخش کمیته ارتقاء در سایت معاونت پشتیبانی و توسعه منابع‌انسانی مراجعه و یا اینجا را کلیک نمائید.