یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جلسه بررسی پرونده کارکنان فاقد شناسه دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور با حضور دکتر بهمن حسینی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه ارومیه و دکتر حامد عباسپور نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نیز رئیس و کارشناس مسئول اداره استخدام و بازنشستگی وزارت علوم به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

دکتر حسینی در این جلسه که ۲۰ ام شهریورماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ صبح در سالن شورای ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه ترتیب یافت؛ ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان و نمایندگان دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور، گفت: در دو سال گذشته با پیگیری مدیریت امور اداری دانشگاه و حمایت همکاران وزارت مشکلات شناسه کارمندی بسیاری از همکاران حل شد.

دکتر عباسپور نماینده سازمان امور استخدامی کشور نیز در ادامه این جلسه اعلام نمود: ما امروز کنار هم آمده‌ایم تا با همکاری یکدیگر پرونده همکارانی که در مسئله شناسه کارمندی مشکل دارند را بررسی کنیم و در این راستا از هر مساعدتی فروگذار نخواهیم بود.

در ادامه جلسه پرونده کارکنان به تفکیک هر دانشگاه، موسسه و پارک علم و فناوری که نماینده آنها در جلسه حضور داشتند مورد بررسی قرار گرفت.

این جلسه با بررسی ۳۰ پرونده از ۷ دانشگاه و پارک علم و فناوری در منطقه شمال‌غرب کشور و موافقت برای صدور شناسه ۱۸ پرونده به کار خود پایان داد.

دانشگاه تبریز، دانشگاه اردبیل، پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌غربی، پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، دانشگاه مراغه، پارک علم و فناوری استان اردبیل از حاضرین در این جلسه یک‌روزه بودند.