یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

شامگاه روز شنبه 24 تیرماه طی مراسمی به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، از بازنشستگان سالهای از اسفندماه ۱۳۹۷ تا خردادماه ۱۴۰۲ دانشگاه ارومیه، تجلیل شد.

دکتر حسینی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه ارومیه در این مراسم ضمن گرامیداشت و تبریک این روز گفت: حضور در جمع بازنشستگان و بزرگان، یاد آور حدیثی از  پیامبر اکرم (ص) با این مضمون است که «حضور بزرگان در میان جمع مانند حضور پیامبر در میان امت است.» ما باید قدردان این بزرگان باشیم.

دکتر حسینی در ادامه با اشاره اقداماتی که در حوزه بازنشستگی در دانشگاه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه اداری یک سری وظایفی بر عهده ما است که در دوره جدید با تسهیل گری فرآیندها و صدور به موقع احکام بازنشستگی، تمام تلاش خودمان را انجام داده‌ایم تا مشکلی در این حوزه پیش نیاید. همکاران امور اداری فرآیندی را اجرا می‌کنند که حداقل سه ماه قبل از موعد بازنشستگی، به آن همکار عزیزمان اطلاع داده می‌شود تا فرآیندها سریعتر انجام شود.

«مهدی صدراحمدی» مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان آذربایجان غربی و همچنین نماینده بازنشستگان دانشگاه ارومیه دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

پخش سرود دانشگاه، کلیپ تصاویر بازنشستگان دانشگاه و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه ارومیه از دیگر برنامه های این مراسم بود.