یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در پانزدهمین جلسه کمیته بهره‌وری که ۳ام خردادماه سال‌جاری در محل سالن شورای ساختمان ستاد مرکزی این دانشگاه برپا شد مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت امور اداری و منابع‌انسانی و نیز مدیریت برنامه،بودجه و تشکیلات به بیان فرآیندهای محوری حوزه فعالیت خود پرداختند.

راه‌اندازی بخش پایان‌نامه‌های دانشجویان خارجی (دوزبانه) در سامانه پژوهش‌یار، سامانه پرداخت‌های الکترونیکی، سامانه مدیریت امور آزمایشگاهی، سامانه تیکت و نیز سامانه احراز هویت یکپارچه (SSO) از جمله فرآیندهای محوری مدیریت فناوری اطلاعات در این جلسه عنوان شد.

همچنین بازبینی فرآیندهای عقد قراردادها در پی انجام مناقصات و مزایدات و خرید تجهیزات در مدیریت امور فنی و پشتیبانی و بازبینی فرآیند ثبت اطلاعات و بازنگری فرآیند تفاهم‌نامه‌ها و موافقت‌نامه‌ها در مدیریت برنامه‌ریزی، بودجه و تشکیلات از فرآیندهای محوری عنوان شده در جلسه کمیته بهره‌وری بود.

در ادامه ابلاغ قوانین و آئین‌نامه‌ها به صورت چکیده به طور متوالی به کارکنان و بازنگری و به روز رسانی عناوین مدیران در مکاتبات اداری از فرآیندهای محوری طرح شده در مدیریت امور اداری و منابع‌انسانی مطرح گردید.

در پایان این جلسه تنظیم فرآیند کاری از سوی حوزه‌های مختلف دانشگاه در سال‌جاری، همکاری با مدیریت فناوری اطلاعات برای اخذ نیازهای موجود و نیز راه‌اندازی کامل سامانه‌های کاربردی در دانشگاه از سری مصوبات جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه بود.