شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

تداوم اعلام فرآیندهای محوری ۳ ماهه اول سال بخش‌های مختلف در کمیته بهره‌وری دانشگاه

این روند که از جلسه ۱۳ این کمیته آغاز گردیده است به برنامه‌ریزی درخصوص کاستی‌ها و نواقص برنامه‌های اجرایی ابلاغی و یا اجرایی هر حوزه ارتباط دارد که مدیران دانشگاه سعی در حل و ارتقاء آن می‌نمایند.

براساس مصوبه کمیته بهره‌وری دانشگاه هر یک از اعضای این کمیته نسبت به اعلام ۲ فرآیند محوری از حوزه کاری خود در جلسات این کمیته اقدام می‌نمایند.

در چهاردهمین جلسه کمیته بهره‌وری که ۳ام خردادماه سال‌جاری در محل سالن شورای ساختمان ستاد مرکزی این دانشگاه برپا شد مدیریت پژوهشی، مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیریت امور دانشجویی و نیز مدیریت فرهنگی و اجتماعی به بیان فرآیندهای محوری حوزه فعالیت خود پرداختند.

گفتنی است فرآیندهای محوری بیان شده در این جلسات پس از بررسی‌توسط اعضا و ویرایش‌های لازم در صورت نیاز، برای اجرا نهایی خواهند شد.