دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

موضوع

۱- گزارش و احصاء شاخص‌های بهره‌وری حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی؛

۲- بررسی تقویم کاری کمیته در سال ۱۴۰۲؛

۳- بررسی پیش‌نویش دستورالعمل مدیریت دانش و ثبت دانش و تجارب یاوران علمی در شرف بازنشستگی در پی اجرایی نمودن مصوبه کمیته بهره‌وری و ارائه ساز و کارهای سامانه‌ای نمودن آن.

شاخص‌های بهره‌وری حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی

- بخش کمی:

۱- درصد دانشجویان عضو تشکل‌های دانشجویی (دارای فعالیت‌های فرهنگی) به تعداد کل دانشجویان

۲- درصد مساحت فضای فرهنگی به تعداد کل دانشجویان (فضای فرهنگی شامل مسجد دانشگاه، مساجد، نمازخانه‌ها و تالارهای نمایش در دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها)

۳- درصد کتب فرهنگی موجود به تعداد کل دانشجویان

۴- تعداد پژوهش‌های مرتبط با فرهنگ و ارزش‌های اسلامی

۵- نرخ فیلم‌های فرهنگی و هنری اکران شده یا موجود که برابر تعداد فیلم‌ها به تعداد دانشجویان دانشگاه است.

۶- درصد دانشجویان شرکت کننده در برنامه‌های فرهنگی (کلاس‌های هنری، سفرهای سیاحتی و زیارتی، مسابقات) به تعداد کل دانشجویان

۷- نرخ مجلات و نشریات علمی، فرهنگی و دانشجویی که شامل تعداد مجلات و نشریات به تعداد گروه‌های آموزشی دانشگاه می‌باشد.

۸- نرخ نمایشگاه‌ها، همایش‌ها، کارگاه‌ها، مراسم، گردهمایی و اردوها که با محاسبه تعداد این برنامه‌ها به تعداد کل تشکل‌های دانشجویی فعال محاسبه می‌شود.

۹- متوسط ساعات پرداختن دانشجویان به امور فرهنگی و اجتماعی

۱۰- متوسط ساعات مطالعه غیردرسی دانشجویان در سال (مسابقات کتابخوانی در این راستا مشوق و راهگشا خواهد بود).

- بخش کیفی:

دانشجویی:

1- میزان علاقه دانشجویان به فرهنگ و هویت ملی

2- میزان آگاهی دانشجویان از معارف و فرهنگ اسلامی

3- میزان پای‌بندی دانشگاهیان به انجام تکالیف و شعائر دینی (نماز، روزه، حجاب و ...) به تفکیک جنسیت و رشته تحصیلی

4- میزان گرایش دانشجویان به مهاجرت به خارج از کشور به تفکیک انگیزه، جنسیت، گروه و رشته تحصیلی

5- میزان اثربخش فعالیت تشکل‌های دانشجویی در رشد آگاهی‌ها، نگرش‌های سیاسی، اجتماعی، دینی و اخلاقی دانشجویان

هیأت علمی:

1- میزان تمایل اعضای هیأت‌علمی به ترویج ارزش‌های دینی

2- میزان تمایل اعضای هیأت‌علمی به اخلاق و معنویت، ترویج و تقویت هویت ملی و تحقق وحدت حوزه و دانشگاه

مصوبات

۱- مقرر شد جمع‌بندی پیشنهادات و بررسی «پیش‌نویس دستورالعمل ثبت دانش و تجارب کارکنان در شرف بازنشستگی دانشگاه ارومیه« که از سوی گروه تحول اداری و بهره‌وری آماده گردیده بود در جلسه آتی نهایی گردد؛

۲- مقرر شد پیشنهادات اعضای کمیته درخصوص تقویم کاری ۱۴۰۲ کمیته بهره‌وری در جلسه آتی مورد بررسی نهایی قرار گیرد.