تقویم کاری کمیته بهره‌وری دانشگاه در سال ۱۴۰۲ که از سوی گروه تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه تهیه و به جلسه کمیته بهره‌وری ارائه گردیده بود پس از بررسی از سوی اعضای کمیته در دو جلسه کاری متوالی به تصویب رسید و در دستور کار قرار گرفت.

دکتر حسینی معاون پشتیبانی و منابع‌انسانی و رئيس کمیته بهره‌وری دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات رئیس و کارشناس گروه تحول اداری و بهره‌وری در دانشگاه، از اجرای سیستم پرداخت‌های الکترونیکی سخن گفتند و آن را کاری بزرگ و فناورانه برشمردند.

ایشان در این راستا نیز از زحمات مدیریت مالی و مدیریت فناوری اطلاعات برای اجرایی نمودن این اقدام مهم تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

تعیین تکالیف هر حوزه درخصوص جایگاه دانگاه در رتبه‌بندی بین‌المللی، پیگیری روند حضور و غیاب مدیران دانشگاه، تهیه فرآیند اصولی در ساماندهی به مصرف بی‌رویه کاغذ در دانشگاه با رویکرد هدفمندسازی و صرفه‌جویی از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه که ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن شورای ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برپا شد؛ بود.