دوره آموزشی ارتقای بهره‌وری ویژه مدیران و رؤسای ادارات دانشگاه ارومیه برگزار شد.

به منظور ارتقای نظام مدیریت بهره‌وری در دانشگاه ارومیه، به همت گروه تحول اداری و بهره‌وری اولین جلسه دوره آموزشی ارتقای بهره‌وری ویژه مدیران و رؤسای ادارات دانشگاه در نخستین روز دهه مبارک فجر ۱۴۰۱ با حضور ۴۰ نفر در سالن شورای ستاد مرکزی تشکیل شد.

در ابتدای جلسه دکتر حسینی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع‌انسانی به اهمیت و نقش ارتقای بهره‌وری در رسیدن به اهداف و مأموریت‌های دانشگاه تأکید نمودند و از دکتر دنیوی خواستند تا راه‌کارهای اجرایی و عملیاتی برای ارتقای بهره‌وری را در این دوره‌ها تشریح نمایند.

سپس دکتر علی دنیوی، استاد گروه آموزشی مهندسی صنایع دانشگاه ارومیه و مدرس این کارگاه اصول مدیریت بهره‌وری را در تلاش همه جانبه تمام کارکنان، دائمی و مستمر بودن آن، حمایت و مشارکت مدیران و شناسایی شاخص‌های بهره‌وری در هر قسمت دانستند و افزودند: برای ارتقای بهره‌وری به ترتیب باید گام‌های زیر برداشته شود: ۱- داشتن تصویری درست از دانشگاه و عارضه‌یابی آن ۲- سنجش وضعیت دوره‌ای با شاخص‌های درست ۳- مشخص نمودن بودجه‌ریزی برنامه‌ها ۴- تعیین استراتژی رسیدن به برنامه‌ها و ۵- لینک نمودن برنامه راهبردی خود به برنامه راهبردی کلان وزارت عتف.

در ادامه بخشی از شاخص‌های سنجش بهره‌وری احصا شده هر بخش توسط ایشان نیز ارائه گردید.

مقرر است این دوره و دوره‌های دیگر آموزشی برای مدیران با هدف توانمندسازی آنان به شکل مستمر تداوم یابد.