این جلسه که به همت مدیریت امور اداری و گروه تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ ترتیب یافت با خیرمقدم و تبریک همکاران حوزه امور اداری آغاز شد.

مدیر امور اداری دانشگاه ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران در امور اداری و تحول اداری که پیگیر قضایای تبدیل وضعیت همکاران ایثارگر از شرکتی به رسمی بودند اعلام نمودند که بسیار خرسندیم که با تبدیل وضعیت این همکاران یک تغییر ذائقه‌ای به وجود آمد و امروز شاهد به بار نشستن آن هستیم و خدا را شاکریم که شرایط لازم ایجاد شد و همکاران ایثارگر در مسیر تازه‌ای از زندگی کاری خود قرار گرفتند.

دکتر حبیب‌زاده با اشاره به لزوم رعایت قوانین و مقررات، آگاهی از بایدها و نبایدهای کاری را جزو لاینفک آن دانسته و برگزاری چنین جلسه‌ای را به منظور آگاهی از قوانین و مقررات ضروری خواندند تا آنان را در مسیر پیشرفت قرار دهد.

ایشان ضمن تأکید بر ارزش شاخص ایثارگری که دلیل تبدیل وضعیت همکاران شده است اظهار داشتند: عملکرد مثبت شما بزرگواران در تاریخ دانشگاه، بی‌شک این شاخص را پررنگ و ماندگار خواهد نمود.

در ادامه این جلسه دکتر شعاعی، رئیس گروه تحول اداری و بهره‌وری با اعلام سین برنامه جلسه به رویکرد جدید همکاران برای آغاز دور جدید فرآیند کاری اشاره نمودند و اظهار داشتند: در این مرحله نیاز به آشنایی با قوانین و مقررات حاکم ضرورت دارد که در این جلسه در تحقق آن هستیم.

دیگر سخنران جلسه توجیهی لطیف پورفرهادی، رئیس اداره کارگزینی بودند که به موارد پرکاربرد آیین‌نامه استخدامی اعضای غیرهیات‌علمی دانشگاه پرداختند و در این موضوع بهمن پای‌برسنگ و اکبر کریم‌خانی کارگزینان اعضای غیرهیات علمی نیز با ایشان همراهی نمودند.

میزان حضور در محل کار، ادامه تحصیل، ثبت ماموریت و مرخصی، سختی کار و ... از موارد مهم عنوان شده در این جلسه بود.

در بخش بعدی این برنامه، همکاران با سامانه‌های اتوماسیون مکاتبات، ایمیل دانشگاهی، دسترسی‌ها و موارد مربوط به سامانه درخواست خرید و انبار و ثبت ورود و خروج که از سوی همکاران مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، مهندسین فرشته غلام‌زاده و راضیه شمسی ارائه شد، آشنا شدند.

سپس رعنا اصغری از کارگزینان حوزه بازنشستگی به بیان قوانین مربوط به بیمه‌های درمانی و تکمیلی، شرایط بازنشستگی و انتقال صندوق‌ها پرداختند و نیز کمک‌هزینه‌های مربوط به ازدواج و تولد فرزند و ... را مطرح نمودند.

گفتگوهای این جلسه با پاسخ‌گویی به سوالات همکاران شرکت‌کننده در جلسه از سوی مسئولین و کارگزین‌های حاضر به پایان رسید.

پایان‌بخش مراسم نیز قرائت سوگندنامه‌‌ تهیه شده از سوی امور اداری، با قرائت یکی از همکاران تبدیل وضعیت‌یافته و هم‌خوانی دیگر حاضرین بود.